Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instituțiile încep să denunțe 'atențiile' primite: Bărbat din Vrancea care a trimis o petiție și a pus bani în plic, dat pe mâna Poliției

dcnews.ro
bani spaga mita

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea a denunţat, joi, pentru tentativă de corupţie, un cetăţean care a adresat instituţiei o petiţie şi a introdus în plic şi o sumă de bani.

"Astăzi, 04.11.2021, DGASPC Vrancea a formulat un denunţ în atenţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Acesta vizează faptul că un cetăţean care a transmis instituţiei noastre o petiţie prin corespondenţă, a introdus între documentele specifice şi o sumă de bani. Încrederea în instituţiile statului nu poate fi construită decât prin corectitudinea serviciilor şi a integrităţii personalului, aşadar informăm pe această cale cu privire la răspunderea pe care o poartă cetăţenii care apelează la astfel de practici. Prioritatea noastră este aceea de a oferi servicii eficiente, calitative, accesibile şi transparente tuturor cetăţenilor, condamnând ferm astfel de practici ilegale", se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.

Conducerea instituţiei a calificat aceste fapte drept "inacceptabile", precizând că "va manifesta toleranţă zero faţă de mită, corupţie, trafic de influenţă sau orice altă ilegalitate" şi va sesiza organele de anchetă ori de câte ori situaţia va impune acest lucru.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, petiţia formulată de cetăţeanul în cauză era adresată Comisiei de Evaluare a persoanelor cu Handicap din cadrul DGASPC Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.