Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Athenee Palace Hilton, REACȚIE în cazul presupusei tentative de asasinat: Nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Athenee Palace Hilton susține că nu are nicio evidență despre șederea celor patru presupuși asasini la făcut referire Liviu Dragnea, după ce, ieri, sute de internauți au postat mesaje ironice la adresa lui Dragnea pe pagina de Facebook a hotelului.

"Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri sunt de importanta vitala pentru noi si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa", scriu reprezentantii hotelului pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea a spus, marți seara, că a fost ținta unei tentative de asasinat, fiind vorba despre patru persoane care au fost cazate la unitatea hotelieră menționată. Ulterior, după ce instituțiile statului au infirmat că ar fi făcut o anchetă referitoare la acest aspect sau că ar fi avut cunoștință, liderul PSD și-a completat declarația.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seară înainte, şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.