Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atitudinea agresivă a lui Dragnea, criticată dur de Radu Banciu: 'Simte că nu mai are nimic de pierdut. Va face orice cât are degetul atomic la dispoziție'

Radu Banciu

Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat în ediția de joi, la B1 Tv,  atitudinea extrem de agresivă arată de Liviu Dragnea după ce a primit condamnarea la închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

"Președintele Klaus Iohannis a declarat după summit-ul NATO de la Bruxelles că nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea așa cum l-a acuzat liderul PSD ieri la Antena 3 unde l-a făcut albie de porci. Un Liviu Dragnea ofensiv, bineînțeles, un Liviu Dragnea care nu mai are nimic de pierdut, care simte că lațul i se strânge în jurul gâtului și care va face orice numai să se mai distreze un pic cât are puterea și degetul pe butonul atomic la dispoziție. Și atunci, iată, face tot ce îi trece prin cap cu aceste ordonanțe de urgență care să spânzure ca în jocurile copilăriei justiția. (...)

Comisia Europeană face PREVIZIUNILE care vor afecta toți românii - Ce se întâmplă cu inflația și șomajul în viitorul apropiat

Cine se gândea că după scornicăreșteanul nostru preferat, la un moment dat o să ajungem la Victor Ponta și după la Liviu Dragnea. Are Liviu Dragnea ceva din Victor Ponta. Victor Ponta ăla de care nu vă mai amintiți astăzi că nici nu mai aveți de ce, ăla peste care a trecut timpul, au trecut deja niște ani, caraghiosul ăla care chiar se bătea la un moment pentru șefia țării. Noroc că astea s-au uitat. Au căzut într-un derizoriu atât de îndepărtat încât astăzi nu mai reprezintă absolut nimic. Nu poți duce după tine apocalipsa rateurile pe care le dai în fiecare seară. Asta făcea Victor Ponta", a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.