Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atleta Andrea Miklos s-a clasat pe locul al treilea în proba de 400 m la reuniunea internaţională Indoor Track & Field de la Viena

www.agerpres.ro
atleți

Atleta română Andrea Miklos (CSM Bucureşti) s-a clasat pe locul al treilea în proba de 400 m, sâmbătă, la reuniunea internaţională Indoor Track & Field de la Viena, potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism, potrivit Agerpres.

Miklos a fost cronometrată cu timpul de 52 sec 63/100, fiind devansată de olandezele Femke Bol, 50 sec 96/100, şi Lieke Klaver, 51 sec 48/100.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

''M-am simţit foarte bine. A fost prima cursă din 2021 şi sunt mulţumită de rezultat şi de cum m-am simţit în cursă. A fost un concurs puternic, cu sportivi care au şanse să-şi facă baremul pentru Campionatul European de sală sau cei care deja l-au îndeplinit'', a declarat Andrea Miklos.

Atleta avea deja realizat baremul pentru Europenele de la Torun (Polonia), care este de 53 sec 75/100, iar la Viena la reconfirmat.

Următorul concurs pentru Andrea Miklos va avea loc în perioada 5-6 februarie, la Bucureşti, la Campionatele Naţionale de sală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.