Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atleta olimpică, Madiea Ghafoor, condamnată pentru trafic de droguri: În portbagajul mașinii s-au găsit stupefiante în valoare de 2 milioane de lire

Madiea Ghafoor

Atleta olimpică, Madiea Ghafoor, a fost condamnată la 8 ani și 6 luni de închisoare, după ce, la un control vamal de rutină din Germania, i-au fost găsite, în portbagajul mașinii, droguri în valoare de 2 milioane de lire sterline, potrivit Mediafax.

Sportiva olandeză a fost condamnată pentru trafic și contrabandă de droguri. Potrivit CNN, Ghafoor a declarat în fața instanței din că nu știa că acele substanțe sunt droguri, ci a crezut că sunt substanțe pentru dopaj și îmbunătățirea performanțelor sportive. Procesul a avut loc în Germania.

Citește și: EXCLUSIV - Reorganizarea guvernului Ludovic Orban: noile superministere înființate prin ordonanță de urgență / DOCUMENT INTEGRAL

În portbagajul mașinii sale au fost găsite 50 de kilograme de tablete de ecstasy, două kilograme de metamfetamină și 11.950 de euro.

Conform aceleiași surse, Ghafoor a refuzat să dezvăluie numele persoanei care a aprovizionat-o cu acele substanțe, sportiva temându-se pentru siguranța familiei sale.

Madiea Ghafoor a participat la proba 4x400 metri la Olimpiada de la Rio, în anul 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.