Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid vrea să blocheze transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona și a trimis o scrisoare federației spaniole

Antoine Griezmann

Campionul mondial Antoine Griezmann a ajuns la Barcelona în această vară, după ce gruparea blaugrana a plătit clauza de reziliere de 120 de milioane de euro clubului Atletico Madrid. Lucrurile s-au complicat. Jucătorul francez în vârstă de 28 de ani ar putea rata sezonul 2019 - 2020, anunță MEDIAFAX.

Presa internațională scrie că formația de pe Wanda Metropolitano a trimis o scrisoare la Federația de Fotbal a Spaniei (RFEF) în care o denunță pe echipa catalană și cere interzicerea lui Griezmann să joace până când nu vor primi alte 80 de milioane de euro pe fotbalist.

Citește și:Mihai Tudose: Un membru Pro România care ar accepta să intre în Guvernul Dăncilă ar trebui să-și facă un consult la cap

În iunie 2018, Antoine Griezmann a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid pe o perioadă de cinci și a refuzat transferul la Barcelona. La finalul sezonului trecut, francezul și-a schimbat părerea și a anunțat că pleacă, dar că mutarea se va face după 1 iulie, când clauza de reziliere va scădea de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane de euro. Campioana Spaniei a știut acest lucru și a așteptat să rezolve mutarea după 1 iulie.

Președintele La Liga, Tebas, a recunoscut că Atletico Madrid a făcut această sesizare și că vrea să blocheze transferul lui Griezmann până nu se va rezolva problema.

"Atletico ne-am scris dacă putem să îi blocăm licența lui Griezmann de a juca la Barcelona. Este posibil să facem asta. Autoritățile vor investiga cazul și vor rezolva situația. Nu pot să spun nimic, pentru că nu am detalii despre acest lucru", a spus Tebas la postul de radio Onda Cero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.