Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletul jamaican Hansle Parchment i-a mulţumit unei voluntare care l-a ajutat să câştige aurul olimpic la proba de 110 m garduri

digisport.ro
jocuri olimpice

Atletul jamaican Hansle Parchment a ţinut să-i mulţumească unuia dintre dintre voluntarele care au contribuit la buna desfăşurare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, graţie căreia a reuşit să ajungă la timp la finala probei de 110 m garduri, în care a cucerit medalia de aur, scrie The Guardian.

Sportivul, în vârstă de 31 ani, s-a urcat într-un autobuz greşit, în Satul Olimpic, ajungând din greşeală la un centru nautic şi nu la Stadionul Olimpic, unde urma să dispute finala, potrivit agerpres.ro.

Din fericire, o voluntară prezentă la centrul respectiv i-a propus să-i plătească taxiul, iar Parchment a acceptat şi a reuşit să ajungă la timp şi să cucerească titlul olimpic. El nu a uitat-o însă pe cea care l-a ajutat şi s-a întors imediat ca să-i mulţumească pentru gestul său. Atletul i-a arătat medalia câştigat i-a spus: "Vreau să îţi mulţumesc, pentru că ai jucat un rol important în participarea mea la finală, astăzi".

"Acest aur este aici doar pentru că tu m-ai ajutat', a adăugat Parchment, care i-a dăruit voluntarei un tricou al delegaţiei Jamaicăi şi s-a fotografiat alături de ea.

Voluntara respectivă, Trijana Stojkovic, în vârstă de 25 ani, a postat o fotografie pe Twitter în care a apare îmbrăcată cu tricoul dăruit de Parchment. "Îmi vine foarte bine", a scris ea.

Guvernul de la Kingston a invitat-o pe Trijana Stoikovic să efectueze o vizită în Jamaica, în semn de mulţumire pentru gestul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.