Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATM-urile criptografice din Singapore s-au închis după represiunea băncii centrale

coindesk.com
atm bitcoin criptomonede

Se pare că Autoritatea Monetară din Singapore a decis să închidă bancomatele cu criptomonede din orașul-stat, conform cointelegraph.com

Potrivit Bloomberg, pentru a se conforma noilor reglementări emise de Autoritatea Monetară din Singapore (MAS), banca centrală din Singapore, operatorii de bancomate cu criptomonede din țară au fost nevoiți să-și închidă operațiunile marți.

Noua restricție asupra bancomatelor cu criptomonede a stârnit mai multe reacții din partea operatorilor de criptomonede ai orașului, Daenerys & Co spunând că a fost „surprinsă” și și-a anulat serviciul ATM-ului marți seara. Principalul său concurent, Deodi, și-a oprit rețeaua de ATM-uri și a trimis personal să-și elimine cripto ATM-urile.

Mișcarea face parte dintr-un efort mai amplu al organului de supraveghere din Singapore de a reglementa publicitatea criptomonedei către public . Luni, banca centrală a lansat un nou ghid care interzice firmelor cripto să-și facă publicitate serviciilor în locuri publice, site-uri web și rețele sociale.

Cu toate acestea, uciderea Singapore pe cripto este mai mult o surpriză. Coincub, un startup fintech cu sediul în orașul-stat, a numit Singapore în decembrie cea mai prietenoasă țară din lume, datorită „mediului legislativ bun” al orașului și „ratei ridicate de adoptare a criptomonedelor”. Cu toate acestea, climatul legislativ din orașul-stat pare să fie mai tulbure chiar acum.

Cointelegraph a contactat MAS pentru mai multe informații, dar nu a primit un răspuns la momentul publicării. Acest articol va fi actualizat dacă apar noi detalii.

Reprimarea din Singapore a survenit la scurt timp după ce restricții similare de publicitate au fost adoptate în Spania și Regatul Unit. Luni, guvernul spaniol le-a cerut companiilor cripto să trimită campanii publicitare pentru aprobarea de reglementare cu 10 zile înainte, în timp ce Marea Britanie a lansat o revizuire a normelor de publicitate pentru criptomonede , promițând să restrângă produsele cu afirmații înșelătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.