Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Attila Korodi a răbufnit la adresa Guvernului: 'Se comportă de parcă în Parlament ar avea peste 50%'. Care sunt variantele UDMR în vederea moțiunii

RTV
Attila Korodi

Dacă Executivul pică la moțiunea de cenzură se poate ajunge la un vid decizional, spune deputatul UDMR Attila Korodi. El acuză pe de altă parte Guvernul Orban că se comportă „de parcă în Parlament ar avea peste 50%”.

Attila Korodi critică la RFI atât Guvernul, cât și PSD-ul: „Avem un Guvern care în foarte multe momente face hibe, ia decizii pripite sau are multe sincope în procedurile decizionale. Pe de altă parte, avem o Opoziție în jurul PSD-ului, care nu a arătat ce se va întâmpla, dacă acest pas care se întâmplă astăzi, moțiunea de cenzură, trece (...). La ora actuală, în momentul în care Guvernul Orban pică la moțiunea de cenzură, putem ajunge și la un vid decizional. Pe de altă parte, avem un Guvern Orban care se comportă de parcă în Parlament ar avea peste 50%, ia decizii fără să consulte partenerii politici sau sociali sau să aibă dialog cu majoritatea partidelor”.

Se schimbă totul de la 1 septembrie! Ludovic Orban a făcut anunțul

Deputatul prezintă variantele UDMR în vederea moțiunii de cenzură: „Sunt câteva variante: participăm și votăm împotriva Guvernului, participăm și votăm împotriva moțiunii de cenzură, nu participăm. Toate sunt semnale clare despre o poziționare a grupului parlamentar și această decizie o vom comunica probabil în jurul orei două”.

Parlamentul dezbate luni, de la ora 14.00, moțiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.