Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au bătut palma: Mirel Rădoi cumpără o echipă din Liga I și devine adversarul nașului Gigi Becali

Gigi Becali

Aceasta va fi vestea care-l va scoate din minţi pe patronul Stelei, Gigi Becali. După ce a pierdut milioanele din Liga Campionilor, latifundiarul mai primeşte p lovitură. Finul său, Mirel Rădoi, este foarte aproape de a prelua o echipă din Liga I. Cei doi sunt certaţi după ce Rădoi a plecat de Steaua şi nu îşi mai vorbesc deloc.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

Ionel Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a recunoscut în urmă cu două zile că Mirel Rădoi ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Juventus, iar în spatele afacerii ar fi implicat și Cosmin Olăroiu. "El este un apropiat al clubului Juventus București, deoarece a fost în curtea noastră de foarte multe ori. Am avut unele discuții cu Rădoi despre subiectul acesta. M-a întrebat una sau alta despre club și despre centrul meu de juniori", spunea acesta pentru Fanatik.

Citește și: Atac „UCIGĂTOR” al lui Mihai Tudose! „Am fost prea darnici, dar de la 1 ianuarie vom crește…”

La prima rundă de negocieri dintre cei doi a luat parte și Daniel Oprița, care pe atunci era antrenor al lui Juventus. De atunci s-au mai purtat câteva discuții. În proporție de 80% afacerea este rezolvată în urma întâlnirii de azi. Mirel Rădoi ar fi primit o promisiune din partea lui Ionel Ciuclea că va prelua clubul cu tot ce are în acest moment, jucători și staff tehnic și administrativ, conform gsp.ro. În acest moment, echipa se află la Bușteni, în cantonament. Marin Barbu, cel care este interimar, este alături de jucători acolo, în timp ce restul conducerii se află la București. "Discuții au fost și vor fi! Dar până nu este nimic oficial nu avem despre ce să vorbim", s-a rezumat să spună Gheorghe Chivorchian, președintele lui Juventus.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ULUITOARE în 'cazul Elodia': S-ar fi aflat ce a făcut Cristian Cioacă cu cadavrul Elodiei

Deși și-a anunțat demisia după înfrângerea cu Steaua de la Ploiești, scor 1-2, Daniel Oprița va rămâne antrenor la Juventus. Tehnicianul a fost convins de prietenul său, Mirel Rădoi, căruia i-a fost secund pentru câteva săptămâni la Steaua, să continue pe banca formației din Colentina.

Mai mult, Oli şi Rădoi vor să schimbe numele grupării care iniţial şi-a avut "ambasada" în Colentina şi să o mute la Severin, oraşul natal al lui Mirel. Interesant e că pe site-ul oficial al lui Juventus a fost deja pus un comunicat în acest sens. "ASOCIAŢIA SPORT CLUB JUVENTUS BUCUREŞTI vă informează că începând cu sezonul competiţional 2018-2019 îşi va modifica sigla şi denumirea actuală a clubului", e anunţul pe juventusbucuresti.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.