Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost stabilite finalistele turneului WTA de la Tallinn

tenis

Jucătoarea estoniană de tenis Anett Kontaveit, principala favorită turneului WTA de la Tallin (Estonia), s-a calificat în finala acestei competiţii, dotată cu premii totale de 203.024 de euro, învingând-o în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe compatrioata sa Kaia Kanepi.

Kontaveit, numărul patru mondial, o va înfrunta duminică în finală pe cehoaica Barbora Krejcikova, care a reuşit să o elimine în trei seturi, 6-7 (5/7), 7-6 (7/2), 6-2, pe elveţianca Belinda Bencic, campioana olimpică en titre şi favorita numărul 2 de la Tallinn, potrivit Agerpres.

În vârstă de 26 de ani, Anett Kontaveit a disputat ultima sa finală în circuitul profesionist în luna iulie, la Hamburg (Germania), unde s-a înclinat neaşteptat în faţa americancei Bernarda Pera.

Reprezentanta Estoniei a cucerit ultimul dintre cele şase titluri WTA din palmaresul său la începutul acestui an, la turneul de la Sankt Petersburg.

Anett Kontaveit şi Barbora Krejicikova sunt la egalitate (1-1) în confruntările directe. Kontaveit a învins-o pe cehoaică la ediţia de anul trecut a Turneului Campioanelor, însă Krejicikova, campioană la Roland Garros în 2021, şi-a luat revanşa anul acesta, cu o victorie în semifinalele turneului de la Sydney. Acela a fost, de altfel, singurul meci pierdut în penultimul act de Kontaveit, în 13 semifinale disputate în circuitul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.