Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost stabilite semifinalistele turneului WTA de la Charleston

Facebook Ons Jabeur
Ons Jabeur

Elveţianca Belinda Bencic, campioana olimpică en titre, s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Charleston (SUA), alături de americanca Jessica Pegula, tunisianca Ons Jabeur şi rusoaica Daria Kasatkina, în urma meciurilor disputate vineri în cadrul acestei competiţii, dotată cu premii în valoare de 780.637 de dolari.

Conform agenţiei DPA, este pentru prima oară după unsprezece ani când primele patru favorite se califică în penultimul act al unui turneu de categoria WTA 500.

Jessica Pegula, principala favorită şi singura reprezentantă a Statelor Unite rămasă în cursă, s-a impus cu 6-3, 7-6 (8/6) în faţa spaniolei Paula Badosa, iar în semifinale o va înfrunta pe Belinda Bencic, numărul 4 pe lista favoritelor, care a eliminat-o tot în două seturi, 6-3, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, după 80 de minute de joc.

Ons Jabeur, finalistă anul trecut la Wimbledon şi US Open, a dominat duelul cu Anna Kalinskaia, înainte ca rusoaica să abandoneze în setul secund, la scorul de 6-0, 4-1 în favoarea adversarei sale.

Tunisianca, favorita numărul 2 la Charleston, va juca în semifinale cu o altă rusoaică, Daria Kasatkina, cap de serie numărul 3, care s-a impus cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-2 în faţa americancei Madison Keys, după aproximativ două ore şi jumătate de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.