Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au greșit procedurile? Explicațiile POLIȚIEI după intervenția DEZASTRUOASĂ: primul polițist nu a mai așteptat echipa de negociatori și a început el demersul

Reprezentanții Poliției Române au organizat o conferință de presă pentru a explica modul în care au acționat în cazul dramatic de la Onești, unde doi oameni au fost uciși cu sânge rece de un bărbat. Potrivit acestora, primul apel la 112 a avut loc la 11.47, lar la 5 minute a și ajuns un echipaj de poliție.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„Primul apel care a sosit a fost la 11.47 de către un bărbat care sesiza că are probleme cu un litigiu. Apelul a fost trasferat la Poliție, însă apelul s-a întrerupt. Cu toatea cestea a fost transferat apelul către colegii din teren.

La 11.52 a ajuns primul echipaj, deci la 5 minute. La 11.55 s-a discpus unele grupe operative, din 17 polițițti de la Bacău, serviciul de operașiuni speciale și de negociatori.

Adjunctul poliției de la Onești a inițiat o discuție cu bărbatul, având în vedere că-l știa. Pe parcurs el a încercat detensionarea situatiei prin promisuunea că o să-i facă rost de adeverința cerută.

Negociatorul a fost chemat de urgență, acesta fiind în timpul său liber. Celălat negpciator era în concediu medical.

La 14.30, cel în cauză, a reapelat sistemul 112 și a ssesizat că are 2 persoane legate. A solicitat să i se restituie actul de proprietate sau 300.000 de euro. Dacă auzea o mișcare în fața blocului sau pe scară a amenințat că-i omoară. Cel de la 112 a solicitat să discute cu o victimă din apartament, pentru a confirma că trăiește”, a spus Gheorghe Cristian, director adjunct la Directia de Investigații Criminale, într-o conferință de presă.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.