Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început atacurile dure pentru prezidențiale: șeful tineretului ALDE sare la gâtul candidatului PMP la Cotroceni

lupta

Șeful tineretului ALDE, Claudiu Catană, a apreciat marți că Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, este un 'filosof de mucava', 'pupător de mâini al Elenei Udrea', 'curățătorul de scame al lui Băsescu'.

Citește și: DATE OFICIALE - Cât a costat un vot la europarlamentare: PSD - 3,13 euro, USR+PLUS - 65 de cenți. Pro România a avut cei mai scumpi alegători .

„„Marioneta” lui Petrov – Băsescu măcăne aberații cu iz filosofic

Theodor Paleologu despre Băsescu prin 2015: ”Din păcate, n-a avut mână bună în privinţa persoanelor pe care le-a susţinut”.

Printre prelegerile sale aristoteliene, Paleologu a spus și un mare adevăr. Și ce mare adevărat a grăit despre Băsescu. Și vedem rezultatele azi, când tocmai el, filosoful apus al României, este desemnat candidat. Pupătorul de mâini al Elenei Udrea, „Porumbița” cum o alinta, și curățătorul de scame al lui Băsescu, s-a scuturat de praful din bibliotecile prin care s-a ascuns după epoca pedelistă și a ieșit la atac. Și rupe tot! Face analize politice, aduce atacuri la adresa contracandidaților. Ce mai, Paleologu e rău!

Atunci când pedigree-ul politic ți se trage de la Băsescu – Petrov și când ești reprezentantul unora care au făcut praf România în timpul guvernării lor (Boc – PDL), nici nu ar trebui să mai ai tupeul să scoți capul în lume. Însă, acesta e filosoful de mucava Paleologu, cel instruit la școala din Modroganul condus de Băsescu. Nesimțirea este mare, cu papion sau fără papion.

În privința celor spuse despre Mircea Diaconu, o comparație poate fi făcută în ceea ce îl privește pe Paleologu. Există titani ai filosofiei, există filosofi cu renume, există filosofi ”wanna be” și există Paleologu. Doar că te dai filosof, asta nu te face unu.

P.S. Să ajungi în 2019 să trăiești încă pe spatele renumelui tatălui, fără a avea niciun fel de realizări în viață în afară de a fi filosoful lui Băsescu, înseamnă că ți-ai ratat cariera cu totul. Paleologu își adaugă, în schimb, și o candidatură la CV. L-a betonat!”, a scris liderul tineretului ALDE pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.