Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început lucrările la proiectul cel mai așteptat de locuitorii din Sectorul 4!

Primaria Sectorului 4
buldozer

Două hectare de pământ lăsate de izbeliște vor fi transformate în parc. Anunțul a fost făcut de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pe pagina sa de socializare. Prima cazma a fost deja înfiptă în pământ.

„Comunitatea noastră, care este într-o continuă dezvoltare, are nevoie de un nou loc în care familiile să facă mișcare, să se relaxeze și să petreacă timp de calitate alături de prieteni. Cei care vor trece pragul Parcului Tudor Arghezi vor beneficia de cele mai bune condiții. Își vor putea lăsa mașinile în siguranță, într-o parcare ultramodernă, vor putea participa la spectacolele desfășurate în Centrul Multicultural, vor putea face mișcare în cel mai mare skate parc din România și vor avea la dispoziție o pistă de alergare din tartan. Locurile de joacă vor fi împărțite pe categorii de vârste, iar lângă acestea vor fi create spații de relaxare de unde părinții să-i poată supraveghea pe cei mici și, în același timp, să se bucure de liniște și aer curat. Tot aici, în parcul de peste 27.000 de metri pătrați, pentru cei care iubesc sportul pe două roți va fi amenajată și o pistă de biciclete. Iată cum am reușit, ca dintr-o pârloagă, să dăm naștere unui parc în care să creăm spații verzi, locuri de joacă, o oază de relaxare pentru locuitorii Sectorului 4 și un loc în care să respirăm un aer curat”, scrie primarul Sectorului 4.

Numele parcului a fost ales în urma consultării locuitorilor din Sectorul 4, iar lucrările, care se vor realiza în colaborare cu cei de la Totul Verde. SA, sunt estimate a se termina în aprilie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.