Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au intrat cu furci și topoare să fure cărbunele de la Mina Livezeni

mina livezeni

Poliţiştii au deschis, marţi seară, un dosar de cercetare penală, după ce au fost sesizaţi despre o tentativă de furt din Mina Livezeni. La faţa locului au fost găsiţi 21 de saci plini cu cărbune, abandonaţi de hoţi, pe care poliţiştii încearcă să-i identifice, informează News.ro.

”În această seară, în jurul orei 19:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un angajat al minei Livezeni cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns fără drept în incinta E.M. Livezeni, cu intenţia de a sustrage cărbune”, a transmis, marţi seară, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, care au găsit 21 de saci încărcaţi cu cărbune, în zona benzilor transportoare.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat şi efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea acestei infracţiuni şi a luării măsurilor legale”, au mai transmis poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.