Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au și polonezii functionarii lor - Şase înotători polonezi, nevoiţi să părăsească Japonia, după o eroare administrativă a federaţiei de la Varşovia

Primaria Sectorului 4
bazin inot olimpic

Şase înotători polonezi, care trebuiau să participe la Jocurile Olimpice de la Tokypo, au fost nevoiţi să părăsească Japonia, după o eroare administrativă a federaţiei de la Varşovia, potrivit news.ro.

Reveniţi în Polonia duminică, înotătorii au ameninţat că vor începe o acţiune în justiţie şi i-au cerut preşedintelui federaţiei (PZP) să demisioneze.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

"Doresc să îmi exprim marele regret şi tristeţea privind această situaţie", a declarat preşedintele PZP Pawel Slominski, care şi-a recunoscut greşeala.

Alicja Tchorz, care face parte din cei şase înotători, a denunţat incompetenţa PZP şi a afirmat că federaţia a "înţeles prost regulile".

"Imaginaţi-vă că vă sacrificaţi cinci ani din viaţă şi acest sacrifiu se transformă într-un eşec uriaş", a declarat Tchorz, care a participat la JO din 2012 şi 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.