Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au 'vorbit' aceeași limbă: SUA și Țara Galilor oferă primul egal de la Cupa Mondială din Qatar

Naționalele de fotbal din Statele Unite ale Americii și Țara Galilor au terminat luni seara la egalitate, scor 1-1, în grupa B a Cupei Mondiale din Qatar.

Americanii au deschis scorul în minutul 36, prin Timothy Weah, fiul fostului jucător profesionist de fotbal, câștigător al premiului Ballon d'Or și președinte al Liberiei, George Weah.

Galezii au egalat în minutul 82 printr-o lovitură de pedeapsă scoasă și transformată de Garath Bale, jucător transferat în vară chiar în campionatul american.

Americanii au dominat prima repriză, în debutul căreia au irosit o dublă ocazie de a deschide scorul, finalizată cu o lovitură de cap a lui Sargent, în urma căriea mingea a lovit bara.

SUA a marcat în minutul 36, după o angajare a lui Timothy Weah, de către Pulisic, dejucând jocul la offside al galezilor.

Bale și compania au echilibrat jocul în partea secundă, când au avut cele mai importante ocazii, Moore și Turner nereușind să înscrie.

În minutul 81, Zimmerman intervine neglijent la Bale și provoacă un penalty, transformat de căpitanul galezilor, gol ce a consemnat rezultatul final, 1-1.

Anglia conduce grupa B, după victoria categorică din meciul de debut, cu Iran, SUA și Țara Galilor ocupând locurile 2 și 3 la egalitate.

Următoarele meciuri din grupă se joacă vineri, 25 noiembrie, când Anglia întâlnește SUA și Iran se confruntă cu Țara Galilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.