Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Auchan România, în colaborare cu Poşta Română, extinde opţiunile de livrare pentru comenzile online

auchan

Retailerul Auchan anunţă extinderea opţiunilor de livrare pentru comenzile online printr-un parteneriat parafat cu Poşta Română, iar comenzile expediate prin operatorul poştal vor fi livrate în cel mult 48 de ore, în funcţie de destinaţie.

"Magazinul online Auchan.ro va oferi clienţilor din întreaga ţară o nouă opţiune de livrare a comenzilor prin intermediul unui parteneriat cu Poşta Română. Astfel, retailerul integrează serviciul StaiAcasă Plus, soluţia de livrare door-to-door dedicată distribuţiei rapide oferită de C.N. Poşta Română S.A. În prima etapă, serviciul va fi disponibil în municipiul Suceava şi localităţile limitrofe, iar prin intermediul noii opţiuni, clienţii vor putea comanda alimente la temperatură ambientală, dar şi produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, cu o greutate maximă a comenzii de 30 kg", informează Auchan România, într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Potrivit sursei citate, în perioada următoare, compania va extinde treptat această opţiune la nivel naţional.

"Comenzile astfel expediate sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare. Salariaţii poştali contactează destinatarul, indicând intervalul orar pentru livrare, şi fac livrarea comenzilor la adresa indicată. Destinatarul confirmă primirea prin semnătură pe formularul AWB, iar factorii poştali încasează contravaloarea trimiterii", notează retailerul.

În contextul actual, ambele companii se asigură că întregul flux de pregătire şi livrare a comenzilor respectă condiţii stricte de siguranţă sanitară, implementând o serie de măsuri de prevenire şi limitare a răspândirii virusului.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Astfel, pregătirea comenzilor în magazinele Auchan are loc în deplină siguranţă, angajaţii fiind instruiţi cu privire la purtarea măştilor şi a mănuşilor, precum şi în ceea ce priveşte dezinfectarea cărucioarelor şi a cutiilor de ambalare.

De asemenea, angajaţii Poştei Române vor păstra distanţa de 2 metri faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie alimentele şi nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă/poartă. În acelaşi timp, factorii poştali dedicaţi care distribuie comenzile sunt echipaţi cu măşti şi mănuşi. Totodată, flota auto dedicată cu care se efectuează distribuţia alimentelor este dotată cu dezinfectant de mâini şi cu dezinfectant de suprafeţe.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, două supermarketuri Auchan, o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan, peste 280.000 mp suprafaţă netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri, cu taxe, de peste 1,2 miliarde de euro. Pe site-ul auchan.ro, compania oferă clienţilor peste 25.000 de produse.

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%). Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional şi distribuie săptămânal mai mult de 11 milioane de trimiteri poştale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.