Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Auchan va lansa programul anului pentru clienți! Poți câștiga 10.000 euro

Auchan
auchan

Lanțul de hipermarketuri Auchan pregătește o mare lansare! Este vorba de un program prin care toți clienții vor avea acces la reduceri pe loc la anumite produse, dar și alte beneficii, la fiecare sesiune de cumpărături din magazinele fizice și din magazinul online.

Fiți pe fază! Programul urmează a fi lansat din 31 martie și, conform mesajelor postate online de companie, acesta propune o combinație unică între reduceri pe loc, bonusuri, puncte de fidelitate și oferte personalizate.

Dat fiind faptul că acest program funcționează și online, reducerile și avantajele oferite vor putea fi folosite de românii din întreaga țară, nefiind necesară existența unui magazin fizic Auchan în orașul lor.

Cum poți câștiga 10.000 euro

Tot pe 31 martie, compania urmează să lanseze și o tombolă dedicată clienților. Astfel, dacă îți iei cardul de fidelitate și îți faci cont pe auchan.ro, vei putea câștiga unul dintre sutele de premii oferite de companie, printre care și marele premiul de 10.000 euro, sumă virată în contul câștigătorului.

Potrivit companiei, mai multe detalii despre tombolă urmează a fi făcute publice miercuri, 31 martie.

Auchan este unul dintre cei mai puternici retaileri de pe plan local, prezent pe piața din România de 15 ani. În prezent, Auchan are 33 de hipermarketuri în 18 orașe din țară, o rețea de 54 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 45 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Totodată, retailerul gestionează magazinul online auchan.ro și a lansat în 2020 și aplicația mobilă Auchan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.