Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audiere BOMBĂ în dosarul lui Pomohaci. Martor, audiat ÎN SECRET de procurori

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Fosta soţie a lui Pomohaci, celebra cântăreaţă de muzică populară Ileana Matus, a fost chemată recent la Parchetul General. Potrivit România TV, femeia a fost citată de procurorul de caz şi a venit la Bucureşti, la Înalta Curte, unde a dat o declaraţie în calitate de martor. Surse apropiate anchetei au declarat pentru România TV că fosta soţie a lui Cristian Pomohaci a fost audiată, în secret, mai bine de 3 ore de procurori. Ancheta ar viza, în principal, modul în care fostul preot şi-a dobândit averea.

Citeşte şi: Veste extraordinară pentru 400 de MILIOANE de pacienţi. Cercetătorii au descoperit medicamentul minune

Mai mult, susţin jurnaliştii RTV, în zilele care urmează audierile vor continua şi vor fi chemaţi mai mulţi apropiaţi ai fostului preot. Printre ei s-ar regăsi chiar şi o înaltă faţă bisericească.

Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a decis, la începutul lunii octombrie, sancţionarea lui Cristian Pomohaci prin depunere din treaptă.

"Aplică fostului preot Cristian Dorin Pomohaci sancțiunea: „DEPUNEREA (DESTITUIREA) DIN SLUJIREA CLERICALĂ” (pierderea dreptului de a săvârși lucrări sfinte, de a purta ținuta clericală și de a se împărtăși în altar; cel destituit nu mai este cleric, ci are statut de teolog laic, cu posibilitatea de a desfășura activități social-filantropice, culturale, educaționale sau de a fi cântăreț, după caz; activitatea și conduita sa vor fi evaluate anual de Chiriarh),art. 4 (q) din Regulament. Hotărârea Consistoriului Mitropolitan este definitivă și irevocabilă (fără drept de recurs) (cf. art. 55, pct. 2 din Regulament).", se arată în hotărârea Consistoriului Mitropolitan.

Citeşte şi: Daniel Dragomir, reacţie BOMBĂ după ultimele acuzaţii la adresa SRI: 'Statul Paralel şi nomenclatura au DISTRUS capacitatea de apărare...' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.