Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir, reacţie BOMBĂ după ultimele acuzaţii la adresa SRI: 'Statul Paralel şi nomenclatura au DISTRUS capacitatea de apărare...'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Fostul locotenent-colonel în SRI, Daniel Dragomir vine cu noi precizări după ce au apărut noi acuzaţii la adresa SRI,  acuzaţii potrivit cărora serviciul se concentrează asupra supravegherii românilor de rând şi nu îşi concentrează forţele pe grupurile care ar putea finanţa terorişti. Într-o postare pe blog, Dragomir susţine că dezvăluirile nu sunt o noutate pentru el şi că toate capacităţile de luptă anti-teroristă au fost distruse în timpul lui Florian Coldea cu scopul de a facilita interesele Statului Paralel.

Citeşte şi: Manifestaţie de PROPORŢII în Barcelona. Preşedintele Puigdemont, în fruntea protestatarilor - VIDEO

"Recentele dezvăluiri nu sunt o supriză pentru mine. Ca profesionist al problemei antiteroriste și finanțării terorismului, pot spune, fără a încălca nicio normă sau vreun secret, că obținerea unor capabilități de valoare în lupta anti-teroristă și de combatere a spălării banilor în acest domeniu cere ani întregi de muncă asiduă.

Distrugerea acestor capacități speciale sau ducerea lor la un nivel inferior poate surveni în foarte scurt timp, în special ca urmare a unor decizii greșite / interesate. Din păcate, în timpul lui Florian Coldea, al lui Sorin Gabriel Cosma și al altora, după 2009, au existat motivații personale de distrugere a acestor capabilități, cu scopul de a facilita interesele Statului Paralel, care sunt în prezent relevate și descoperite în Comisia Parlamentară.

Sunt încrezător că actuala conducere a SRI încearcă să facă față acestei distrugeri, să identifice cele mai bune soluții operaționale și tactice și să reconstruiască aceste capacități pierdute.

Cum spuneam… trebuie luni, chiar ani. Si o muncă asiduă… Statul Paralel și nomenclatura au distrus capacitățile de apărare ale interesului național și au folosit puterea pe care o aveau pentru interesele acestui Stat conspirativ.", a scris Daniel Dragomir pe blog.

Citeşte şi: Curtea Constituţională spaniolă a fost ATACATĂ. Cine revendică asaltul IT - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.