Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audiere programată pentru vineri în cazul directorului Red Bull

Formula1.com
Formula 1

Directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, vizat de o anchetă internă, va fi audiat vineri, a anunţat marţi presa britanică, citată de AFP.

Potrivit unui ziar olandez, Horner este acuzat pe plan intern de "comportament inadecvat". Red Bull, care nu a răspuns deocamdată solicitărilor AFP, a indicat luni că a "lansat o anchetă independentă", după ce "a luat cunoştinţă de anumite acuzaţii recente" privindu-l pe directorul său, potrivit Agerpres.

"Această procedură, care este deja în desfăşurare, este efectuată de un avocat specialist extern (la Red Bull - n. r.). Compania ia aceste chestiuni foarte în serios şi ancheta se va finaliza cât mai curând posibil. Nu ar fi oportun să facem alte comentarii în această etapă", a declarat un purtător de cuvânt al Red Bull, citat de agenţia britanică de ştiri Press Association (PA).

Citat de cotidianul olandez De Telegraaf, Chris Horner a indicat imediat că "respinge complet aceste acuzaţii", care nu au fost precizate în acest stadiu.

Britanicul în vârstă de 50 de ani este directorul Red Bull de la apariţia sa în Formula 1 în 2005. Sub conducerea lui, Red Bull a câştigat şapte titluri în campionatul mondial al piloţilor, patru pentru germanul Sebastian Vettel (din 2010 până în 2013)şi trei pentru olandezul Max Verstappen (din 2021 până în 2023), precum şi şase coroane mondiale ale constructorilor (2010, 2011, 2012, 2013, 2022 şi 2023).

Următorul sezon de F1 va începe pe 2 martie în Bahrain, după trei zile de teste în acest stat din Golf (21-23 februarie).

Până atunci, Red Bull, care a zdrobit concurenţa în sezonul trecut, câştigând 21 din cele 22 de Mari Premii, va prezenta pe 15 februarie monopostul său din 2024, care va fi pilotat de campionul en titre Verstappen şi de coechipierul său mexican Sergio Perez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.