Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audiere SUPRIZĂ în dosarul lui Kovesi: Cine a ajuns la Secţia de investigare a magistraţilor, în urma denunţului lui Ghiţă

facebook.com
Parchetul General

O nouă audiere importantă la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie. Procurorul care a însoţit-o pe Laura Codruţa Kovesi în delegaţia din Jakarta, când s-a bătut în cuie repatrierea lui Nicolae Popa, a fost audiat la Parchetul General, anunţă Antena 3.

Angela Nicolae a dat explicaţii în faţa procurorilor, iar după sărbători va fi audiată chiar Laura Codruţa Kovesi.

Și Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiţă, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, de care aparţine Secţia de anchetă a magistraţilor, pentru a fi audiat după denunţul depus de omul de afaceri contra fostului procuror-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

CITESTE SI: Ce trebuie să bei pentru un ficat sănătos: Șapte ceaiuri care înlătură acumulările de grăsime

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat duminică la România TV că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Poliţia Română a precizat marţi că procedura de achiziţie a serviciilor de transport aerian pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa a fost derulată de Ministerul Afacerilor Interne, iar negocierile s-au purtat cu trei operatori, câştigătoare fiind desemnată S.C. Ion Ţiriac Air S.R.L. Contractul, în valoare 234.207,30 de lei, a fost semnat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, iar operatorul economic a emis factura fiscală, aceasta fiind achitată de IGPR prin ordin de plată, mai anunţă Poliţia Română. Nicolae Popa a fost audiat marţi la Parchetul General, după denunţul făcut de Sebastian Ghiţă împotriva Codruţei Kovesi."Am relatatat împrejurările în care s-a efectuat extrădarea mea din Indonezia", a declarat Popa la ieşirea de la Parchetul General.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirea psihologului: ‘Secretele’ pe care adulţii trebuie să le ‘fure’ de la copii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.