Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO Candidat la prezidențiale se plânge că e șantajat de 'Profesoru'' și vrea să iasă din cursă; colaboratorii vorbesc de Voiculescu

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, formațiune care continuă doctrina umanistă promovată de Dan Voiculescu, le spune unor colaboratori din campanie că este șantajată de „profesoru'”, plânge și spune că se gândește să se retragă din cursă, o mare problemă fiind că nu știe ce s-a întâmplat cu banii băgați în campanie, potrivit unor înregistrari publicate de Newsweek.

„Varanu' a făcut ce știe mai bine, să fure banii! (...) Tu te plângi că scriu acuma unii de tine, de două zile, puși de varanu'... Ăsta e varanu', Dan Voiculescu, prietenul tău, profesoru', pușcăriașu'... cum îi spuneți voi, profesoru'... nu-i nici un profesor... La Jilava-i profesor! Așa că, nu te mai... nu te mai! Welcome to politics!”, îi spune candidatului la prezidențiale un colaborator, potrivit sursei citate.

După apariția discuțiilor în presă, candidatul la prezidentiale a scris pe Facebook că „mizeria din politică” încearcă să o doboare pentru că a crescut în sondaje și remarcă faptul că după înregistrările cu Dan Barna au apărut și înregistrări cu ea. Bruynseels a mai anunțat că o să-și consulte avocații:

Eu am intrat și rămân cu bună credință în familia umanistă. Mi-am asumat un proiect și îl voi duce mai departe cu încredere. Iar dacă mai apar probleme, cum se mai întâmplă de multe ori în momente tensionate, le vom rezolva împreună, în familie.

Referitor la informațiile apărute în presă, voi discuta cu avocații pentru a afla care este cea mai bună modalitate pentru a verifica legalitatea și corectitudinea integrală a unor pasaje înregistrate.

Toate aceste atacuri îmi întăresc convingerea de a lupta, până la capăt, împotriva răului din politică și societatea românească. Iată că, după înregistrările cu Dan Barna au apărut și cu mine. Nu m-ar mira să mai apară și cu alții. Răul face toate eforturile să ne compromită, să ne dezbine. Mulțumesc presei care a reflectat obiectiv această temă.”

O parte din înregistrările publicate de Newsweek:

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.