Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Dumitru Buzatu, despre restructurarea Guvernului: În Sfânta Scriptură scrie că atunci când vrea să piardă pe cineva, mai întâi îi ia mințile

Inquam Photos
Buzatu Dumitru

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că remanierea guvernamentală trebuie să se oprească la Rovana Plumb (fonduri UE) și Natalia Intotero (diaspora) și că nu este de acord cu ideea restructurării Guvernului. CEX PSD se reunește, miercuri, de la 12.00, pentru a stabili calea de urmat.

Despre remaniere:

  • „Din rațiuni pragmatice, remanierea trebuie să se mărginească la eliberarea funcțiilor de către cele două doamne care în mod cert vor fi europarlamentari și fie acum, fie altă dată, vor trebui să părăsească aparatul guvernamental. Ar trebui să se oprească aici pentru că alte schimbări, după părerea mea, ar necesita o analiză aprofundată, o apreciere extrem de obiectivă a activității miniștrilor și abia după aceea să procedăm la schimbări. Altminteri, ne lansăm într-un joc care place unora din opozitie pentru că vor găsi motive pentru a inventa noi și noi fitile”

Despre restructurarea Guvernului:

  • Este superbă această idee, dar eu nu văd de ce în campania electorală ne-am apuca să restructurăm Guvernul, să-l aducem în fața Parlamentului. Probabil că trebuie să mai citim Sfânta Scriptură, pentru că așa zice, când vrea să piardă pe cineva, mai întâi îi ia mințile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.