Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO | Un terorist Hamas își sună familia pentru a se lăuda că a ucis evrei. Părinții îl laudă: 'Mi-aș dori să fiu cu voi'

Hamas ostatici

Armata israeliană a publicat marți o înregistrare cu un terorist Hamas care a luat parte la atacul din 7 octombrie din sudul Israelului și care se lăuda părinților săi că îi va ucide pe evrei, în timp ce Israelul continuă să ofere mai multe detalii despre atacul criminal de la începutul acestei luni.

În convorbire, bărbatul poate fi auzit spunându-le cu entuziasm părinților săi că se află în Mefalsim, un kibbutz din apropierea graniței cu Gaza, și că el singur a ucis 10 evrei.

"Uitați-vă câți am ucis cu propriile mele mâini! Fiul vostru a ucis evrei!", spune el, potrivit unei traduceri în limba engleză.

"Mamă, fiul tău este un erou", adaugă el mai târziu.

Părinții săi sunt auziți cum îl laudă în timpul convorbirii. Identificat de tatăl său ca fiind Mahmoud, teroristul spune că își sună familia de pe telefonul unei evreice pe care tocmai a ucis-o și îi imploră să verifice mesajele sale de pe WhatsApp pentru mai multe documente.

"Mi-aș dori să fiu cu voi", spune mama.

Înregistrarea audio a fost difuzată mai devreme la Consiliul de Securitate al ONU de către ministrul de externe Eli Cohen.

„Un fenomen asemînătos cu negarea Holocaustului”

Difuzarea apelului a avut loc la o zi după ce Israelul a proiectat pentru 200 de membri ai presei străine și locale aproximativ 43 de minute de scene sfâșietoare de crimă, tortură și decapitare din timpul atacului Hamas asupra sudului Israelului la începutul acestei luni.

Imaginile au fost culese din înregistrări de apeluri, camere de securitate, camere de corp ale teroriștilor Hamas, camere de bord ale victimelor, conturi de socializare ale Hamas și ale victimelor, precum și înregistrări video de pe telefoane mobile realizate de teroriști, victime și primii respondenți. Peste 1.000 de civili au fost măcelăriți de teroriști și cel puțin 224 de persoane au fost răpite.

Guvernul a declarat că a decis să le arate jurnaliștilor o parte din documentația colectată pentru a risipi ceea ce un purtător de cuvânt a caracterizat drept "un fenomen asemănător cu negarea Holocaustului, care are loc în timp real", în condițiile în care în întreaga lume au apărut îndoieli cu privire la unele dintre cele mai îngrozitoare atrocități comise de Hamas,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.