Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Hagiu, Preşedintele Federaţiei operatorilor români de transport (FORT), este de astăzi membru al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

augustin hagiu

Augustin Hagiu, Preşedintele Federaţiei operatorilor români de transport (FORT), s-a încsris în PPU (social-liberal). FORT este una dintre cele mai importante organizații patronale din sectorul transporturilor auto.

„Eu am mai testat politica în urmă cu patru, cinci ani de zile de la zero aş putea spune. Sunt în continuare la linia de start însă. Contextul economic în care eu îmi desfăşor activitatea şi mai ales contextul internaţional, te obligă să încerci şi alte variante. Dacă nu a fost suficientă poziţia patronatelor pe anumite zone de interes al sectorului transporturilor şi infrastructură, poate prin influenţa unui partid politic şi a oamenilor care fac parte din el reuşim mai multe lucruri şi în Parlament, dar şi în plan internaţional. Mi-am suflecat mânecile şi sunt gata de treabă. Sunt obişnuit să fac asta de peste 20 de ani”, a declarat Augustin Hagiu.

Înscrierea sa în PPU (social-liberal) vine într-un moment crucial pentru transportatorii români, în condițiile în care astăzi, în Parlamentul European, se votează pentru Pachetul Mobilitate 1. Europarlamentarul umanist Maria Grapini, membru al Comisiei TRAN, alături de mai mulți dintre colegii săi, au depus numeroase amendamente proiectului, acesta, în forma agreată inițial, fiind unul defavorabil transportatorilor din Europa de Est.

Augustin Hagiu va prelua conducerea Departamentului de Transport și Infrastructură al PPU (social-liberal).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.