Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr intervine în scandalul DELEGĂRILOR : A dispus încetarea activității la DNA pentru mai mulți procurori

Inquam Photos/ Octav Ganea
Augustin Lazar

Parchetul General anunță că Augustin Lazăr a cerut DNA situația procurorilor delegați la structurile instituției, fiind vorba despre 6 magistrați, procurorul general dispunând deja încetarea activității acestora în cadrul Direcției.

"La data 2 august 2018, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a solicitat procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție evidența nominală a procurorilor delegați în cadrul direcției și care nu îndeplinesc condiția de vechime în funcție de minim 8 ani. Situația solicitată a fost transmisă în cursul zilei de azi, 6 august 2018, dată la care prin ordin al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost dispusă încetarea delegării în cadrul Direcției Naționale Anticorupție pentru un număr de șase procurori.

După intrarea în vigoare a modificărilor și completărilor aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară nu au mai fost făcute delegări ale unor procurori care nu îndeplinesc condiția de vechime de minim 8 ani, necesară pentru numirea în funcție la DNA", transmite Parchetul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.