Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr primește încă o lovitură după decizia CSM - Daniel Dragomir îl dă în judecată. Care este motivul invocat de fostul ofițer SRI

captura RTV
Daniel Dragomir protest

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a anunțat pe pagina sa de Facebook că îl va da în judecată pe Augustin Lazăr pe motiv că a făcut afirmații denigratoare la adresa sa.

"Din documentele primite astăzi (luni - n.r.), înţeleg că Augustin Lazăr a invocat de două ori în punctul său de vedere către CSM că sintagma «inculpaţi de rang înalt» s-a referit la mine. Având în vedere aceste documente şi afirmaţiile denigratoare făcute de procurorul general la adresa mea, am hotărât să îl acţionez în instanţă. Orice român, inculpat sau nu, de rang înalt sau nu, bogat sau sărac, are dreptul la respectarea prezumţiei de nevinovăţie! Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor", a scris, luni seară pe Facebook, Daniel Dragomir.

Reacția fostului ofițer SRI vine după ce plenul CSM a decis că Augustin Lazăr a încălcat codul deontologic al magistraţilor când a folosit formularea "inculpaţi de rang înalt".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.