Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean, ironic: Hillary și Trump nu ar fi putut candida în România

zegrean

Augustin Zegrean, fost președinte al Curții Constituționale și fost parlamentar PD, prefațează alegerile mâine din SUA, într-o declarație pentru stiripesurse.ro. În stilul caracteristic, Zegrean ironizează goana liderilor politici de la noi după tineri și spune că România va fi afectată negativ de o  victorie a candidatei democrate.

Fostul președinte CCR afirmă că nu are niciun favorit la președinția SUA, însă este de părere că Hillary Clinton va câștiga, „pentru că reprezintă partea mai așezată a lucrurilor.”

„O singură remarcă vreau să fac. Dacă acești doi domni ar fi fost în România, nu ar fi putut candida, pentru că ar fi fost considerați dinozauri. Atât domnul, cât și doamna. La noi se spune că trebuie să fie tineri. Uite cât de triști pot să fie americanii, că de au ales între doi oameni care în România nici nu ar fi putut candida”, spune Zegrean, cu referire la dorita înnoire a clasei politice de la noi.

Vezi și: Părerea experților: Cine va câștiga alegerile din SUA

Pentru că hackerul care a descoperit email-urile candidatei democrate este român, țara nostră ar putea să fie afectată negativ de o eventuală victorie a acesteia, mai spune Zegrean.

„Dacă iese doamna Clinton, nu va fi foarte ușor pentru noi. Ați văzut că ne tot dă exemplu negativ într-un spot publicitar. Mereu spune să nu fie ca în România. Plus că este povestea cu Guccifer, care i-a făcut mari greutăți doamnei și care e român. Apropo de Guccifer, directorul FBI a anunțat că nu o vor mai cerceta pe doamna Clinton. Dacă lucrul ăsta se întâmpla în România, dădeau foc la țară astăzi”, a mai declarat fostul președinte CCR, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.