Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR a răbufnit după protestul de la Ministerul Sănătății: Încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției

aur protest

AUR a răbufnit după protestul de la Ministerul Sănătății: Încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției

Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societății românești înspre un circ mediatic, transmite AUR într-un comunicat de presă.

„Alianța pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi (joi - n.r.) unei acțiuni civice de protest organizată de reprezentanți ai societății civile. În cadrul acestei manifestații la care au luat parte membri ai mai multor organizații civice, precum și oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât și pe viitor”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform semnatarilor, „protestul din fața Ministerului Sănătății a avut loc ca urmare a îngrijorărilor legitime exprimate în spațiul public cu privire la Strategia Națională de Vaccinare”.

„Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societății românești înspre un circ mediatic”, se arată în finalul comunicatului.

Organizatorul protestului de la Ministerul Sănătății, alături de câțiva reprezentanți ai acestuia, a îndemnat participanții să blocheze accesul în clădire, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia, transmite Jandarmeria Capitalei.

„Organizatorul, alături de câțiva reprezentanți ai acestuia, a îndemnat participanții la adunarea publică să blocheze accesul în instituția publică, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii, prin dispozitivele preventiv de ordine publică, au oprit aceste demersuri și i-au determinat pe participanți să păstreze caracterul pașnic al manifestației de protest”, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmeria Capitalei precizează că un bărbat s-a urcat pe fațada clădirii și, în acest moment, prin echipele de dialog, jandarmii încearcă să-l determine să coboare în siguranță.

„Precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancționare”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.