Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR face alianță cu USB: 'Ar fi soluția cea mai sigură'

puzzle alianta negocieri

Uniunea Salvați Basarabia (USB) va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie alături de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Declarația a fost făcută de liderul USB, Valeriu Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă. Munteanu a spus că decizia a fost analizată și i-a îndemnat și pe alți colegi de pe filiera unionistă să se alăture, informează agora.md.

„Noi, la USB, ne-am frământat în interiorul partidului și cu cei de la Mișcarea Politică Unirea care ar fi soluția cea mai sigură. În aceste condiții, având în vedere invitația colegilor de la AUR, care este un partid care cuprinde și RM, am dat curs acestei invitații și am considerat că trebuie să participăm împreună în aceste alegeri”, a spus Munteanu.

Pe 11 mai, Partidul Popular Românesc a anunțat aderarea la proiectul AUR și participarea la alegerile parlamentare anticipate. În cadrul unei conferințe de presă, președintele formațiunii, Vlad Bilețchi a declarat că lipsa unioniștilor în Parlamentul de la Chișinău este o nedreptate.

Citește și: Cum a primit Luca Filat, fiul lui Vlad Filat, suma de 458.000 de lire sterline: spunea că sunt cadouri de la prietenii săi din Irak, Turcia și Insulele Cayman .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.