Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR, ipoteză explozivă despre adevărata miză a Congresului PPE: Au venit la București ca să impună PSD și PNL

Dan Tanasa AUR

Purtătorul de cuvânt al AUR Dan Tanasă a declarat că preşedintele PPE Manfred Weber şi-a permis să vină la Bucureşti ca să le spună românilor pe cine să voteze şi pe cine nu. „Mai mult, din informaţiile noastre Manfred Weber va impune pe lista comună PSD-PNL până şi candidatii favoriţi ai PPE. Deja este evident pentru toţi românii de bună credinţă că lista comună de candidaţi PSD-PNL nu reprezintă interese româneşti, ci interesele unei oligarhii corupte din jurul şefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen”, mai precizează el.

„Grupul de interese al Ursulei von der Leyen a păgubit românii cu miliarde de euro prin impunerea unei cantităţi astronomice de vaccinuri la preţuri supraevaluate si prin distrugerea industriei energetice româneşti sub pretextul aşa zisei tranziţii juste si a luptei cu schimbările climatice. Niciun român patriot şi de bună credinţă să nu voteze marionetele PPE de pe lista comună PSD – PNL!”, a explicat Dan Tanasă, potrivit unui comunicat de presă al AUR.

El le-a mai spus românilor că, în cazul în care votează „lista comună PSD-PNL de sub umbrela PPE, atunci îi veţi da puterea în Europa grofului Karl Nehammer, cancelarul austriac care urăşte România!”.

PSD și PNL, marionetele liderilor PPE

Tanasă i-a îndemnat pe români să nu creadă „minciunile PPE şi ale şefului său Manfred Weber”.

„Ei nu au nimic în comun cu alegătorii europeni pe care îi mint şi îi manipulează din interese oligarhice corupte! La alegerile europarlamentare din 2019 Manfred Weber a fost desemnat spitzenkandidat al PPE sau candidat lider, urmând a fi numit preşedinte al Comisiei Europene. PPE i-a minţit pe europeni pentru că de sub masă a apărut Ursula von der Leyen preşedinte al Comisiei Europene şi nu Weber care fusese anunţat in campania electorală. La alegerile din 2024 partidul marionetei Weber, Uniunea Creştin-Socială l-a desemnat tot pe acesta spitzenkandidat, deşi se ştie că tot von der Leyen va fi preşedinte”, a completat Tanasă.

„Români, nu mai credeţi minciunile PPE şi ale marionetelor sale din România, PNL şi PSD!”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al AUR, conform sursei citate.

Preşedintele Partidului Popular European (PPE) Manfred Weber a declarat, miercuri, că toţi cei care votează cu populiştii din România, la alegerile europarlamentare, trebuie să fie conştienţi că aceşti politicieni vor ajunge într-un grup al prietenilor preşedintelui Federaţiei Ruse Vladimir Putin care se opune solidarităţii la nivel european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.