Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR: Vom avea grijă ca românii să poată sărbători Crăciunul

AUR
George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va avea grijă ca românii să poată sărbători Crăciunul, este mesajul lui George Simion, copreședintele formațiunii, care amintește de restricțiile dure pe care au fost nevoiți să le îndure românii de sărbătorile de Paști.

Nu vom lăsa nicio instituție, niciun guvern, nicio autoritate să ne fure sărbătorile creștine și sărbătorile naționale, să ne sechestreze în case, să ne interzică afacerile și să ne închidă piețele. Azi, în ciuda restricțiilor, în ciuda tuturor, arătăm că noi suntem români și că vom lupta pentru libertatea, suveranitatea și independența noastră”, declară George Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor a fost constituită în jurul a patru valori: familia, națiunea, credința și libertatea. Potrivit viziunii partidului, credința este fundamentul civilizației europene, iar familia este baza oricărei societăți sănătoase, fiind vital ca societatea să stimuleze constituirea familiilor, să sprijine și să apere valorile ei.

Membrii AUR au susținut referendumul pentru familie din 2018, acuzând toate partidele de boicotarea acestuia, implicit, a valorilor creștine și familiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.