Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu, noi detalii despre bătaia cu Gabriel Mutu - A aruncat cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feței. M-am apărat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Aurelian Bădulescu

Aurelian Băduleascu a explicat cum a izbucnit scandalul in care a fost implicat alaturi de primarul Sectorului 5, Gabriel Mutu.

"A inceput sa faca presiuni asupra consilierilor generali. Disperat dupa analiza de aseara, le-a zis ca e obligatoriu sa sustina ce vrea dansul. In lipsa argumentelor, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care a trebuit sa reacționez si m-am aparat. A iesit o incrancenare. Nu vreau sa il fac de ras pe domnul presedinte interimar al organizatiei Bucuresti.L-am rugat sa trecem ziua de azi, sa analizam statutul, sa nu ne facem de ras. A continuat cu presiunile", a declarat Aurelian Badulescu.

Citeste si Probleme de INTEGRITATE pentru un baron local al PSD - Președintele Consiliului Județean Constanța, incompatibil

Referitor la declaratiile potrivit cărora a mintit la Parchet când a fost audiat in dosarul protestului din 10 august, Badulescu a zis: "Luni, la ora 10, am fost citat. Am folosit cuvântul - mintit- ca a trebui sa subliniez o situatie care sa atraga atentia intregii presei, iar ceea ca am omis sa spun voi lamuri in fata organelor de cercetare, voi aduce elemente de detaliu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.