Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu, replică pentru Robert Negoiţă: 'Declaraţiile referitoare la câştigarea unor procese privind Parcul IOR sunt false'

F. P.
Facebook
Aurelian Badulescu

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu susţine că declaraţiile primarului sectorului 3, Robert Negoiţă, referitoare la câştigarea unor procese privind Parcul IOR sunt false. Negoiţă afirmase, la Digi 24, că "unii politicieni apară interesele mafiei retrocedrilor ilegale", după ce Primăria Capitalei a contestat o decizie a instanţei referitoare la Parcul IOR.

"Primăria Sectorului 3 nu a câștigat terenurile din Parcul IOR pentru cetățeni, așa cum demagogic susține Robert Negoiță.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, PMB are obligația de a se apăra în procese deschise împotriva sa și a acțiunilor care pot produce prejudicii instituției, financiare sau de altă natură.

Sectorul 3, prin primarul Robert Negoiță, a contestat în instanță trei dispoziții ale Primarului General emise în anii 2005, respectiv 2010, prin care erau retrocedate diferite suprafețe din Parcul IOR către proprietarii de drept.

Două dintre aceste acțiuni au fost respinse irevocabil de instanță, soluția fiind menținută și de instanțele superioare!

În cazul celei de-a treia, Tribunalul București a respins în anul 2013 acțiunea formulată de Primarul sectorului 3 ca fiind lipsită de interes. Apelul împotriva acestei sentințe a fost admis, dar soluția nu este irevocabilă", scrie Bădulescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.