Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu, susținere pentru Gabriela Firea: Atrage atenția că e în pericol bugetul. Dragnea întotdeauna a știut ce să ofere și când să ofere

Primaria Capitalei
Firea Badulescu

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, sustine, referitor la scrisoarea deschisa adresata bucurestenilor de Gabriela Firea, ca edilul incearca sa atraga atentia asupra faptului ca bugetul administratiei locale este in pericol.

„Ce să spună Liviu Dragnea duminică? Că mai dau 2 lei pentru nou-născuți? Da, știm. Întotdeauna, Dragnea a fost un speculator. Întotdeauna a știut ce să ofere și când să ofere. Dacă vom merge în continuare cu aceeași retorică, cu același mod de lucru, nu vom ajunge niciunul. (...) Gabriela Firea atrage atenția că este în pericol bugetul municipiul București, dar și celelalte bugete ale primăriilor din țară. Dumneavoastră știți ce înseamnă la o comună cu 1.000 de locuitpri din care 25% sunt asistați social, să susțină această povară? Știți ce face Guvernul prin propunere? Uite-i, sunt, dar nu sunt!”, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, la RomâniaTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.