Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei, își anunță candidatura la Primăria Sectorului 5

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Aurelian Bădulescu

Rezultatele alegerilor din 26 mai au reprezentat o lovitură dură pentru PSD, electoratul sancționând derapajele din ultimii doi ale vechii conducerii social-democrate. Astfel, PSD a pierdut din 2016 până în prezent mai bine 50% din electoratul care-i votase cu doi și jumătate înainte. La europarlametare, PSD a pierdut marile orașe și publicul de stângă mai sofisticat, care are nevoie pe lângă pâine și circ și de altceva.

Acum partidul trece prin spasmele unor schimbări de gardă iar cei din eșalonul doi realizează că lucrurile nu pot continua așa. Prima voce din noul val este Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei care și-a anunțat candidatura pentru Primăria Sectorului 5.

Deși Sectorul 5 are un primar PSD, Bădulescu nu se ferește să vorbească despre situația reală de la primăria condusă de Daniel Florea: Deși a trecut doar o lună de când ne-au bătut de ne-au ascultat cu urechea tinerii liberi de la USR și colegii mai vechi ai domnului Florea de la PNL, căci dânsul vine din PDL, iată că vedem pe primarul căruia acum vreo două luni Miliția îi răscolea, în urma unei percheziții,  prin birouri, intrând la greu pentru a putea candida și a prinde un loc în conducerea PSD. Colegii din Consiliul General, de la PNL, îi spun "primarul zero".

”Eu nu pot să nu remarc acest tupeu al domnului Florea de a candida la alegerile din 28 iunie decât ca o imensă, imensă lipsă de respect față de cetățenii Sectorului 5. În schimb, vreau să vă anunț și un lucru bun: stimați cetățeni, blestemul Sectorului 5 se va ridica începând din luna iunie 2020, când eu voi fi primarul vostru" - a declarat Aurelian Bădulescu pentru București Fm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.