Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei „și avocatul lui Gigi Becali”, nu ar trebui să dea lecții de morală , consideră Roxana Wring

FAcebok usr bucuresti
Roxana Wring

Șefa USR București, Roxana Wring, susține că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei „și avocatul lui Gigi Becali” nu ar trebui să dea lecții de morală judecătorilor Curții de Apel București (CAB) informează mediafax.

„Primarul Capitalei încearcă să mute discuția de la decizia instanței, la tot felul de povești fabricate în vilele din Voluntari. Adevărul este unul singur: Curtea de Apel a hotărât că actele de înființare ale companiilor sunt ilegale, iar Primarul trebuie să respecte această decizie. Gabriela Firea minte cu nerușinare când spune că în spatele USR s-ar afla vreun interes ocult. Dacă are probe în acest sens, să meargă de urgență la Parchet. Iar dacă nu are, atunci să aibă decența să tacă”, transmite Roxana Wring, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reacția șefei USR București vine după ce Gabriela Firea a susținut, și luni și marți, că cele 22 de Companii Municipale vor funcționa în continuare, în ciuda deciziei CAB, prin care se spune că societățile ar fi trebuit să fie înființate cu votul unei majorități de două treimi.

Roxana Wring mai susține că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, nu ar trebui să dea lecții de morală judecătorilor de la CAB.

„Și încă un lucru absolut incredibil. Am citit că Primăria Capitalei îi acuză voalat pe judecătorii Curții de Apel de abuz în serviciu. A ajuns Aurelian Bădulescu, avocatul lui Gigi Becali, și responsabilul cu gălăgia din CGMB, să dea lecții de morală magistraților”, a mai declarat Wring.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.