Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Pavelescu, după semnarea protocolului cu PSD: PNŢCD l-a propus pe Chris Terheş pe lista PSD

psd pntcd

Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, a făcut o serie de precizări imediat după semnarea protocolului prin care formaţiunea pe care o conduce se angajează să susţină lista PSD la europarlamentare. Pavelescu a lansat o serie de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis şi a dezvăluit că preotul Chris Terheş a fost propus de PNŢCD pe lista PSD.

"Linia politică a PNŢCD a fost anunţată de acum un an, când a susţinut mitingul anti-abuzuri organizat de PSD-ALDE. PNŢCD e dator să apere democraţia înainte de toate", a afirmat Pavelescu.

"Ce s-a întâmplat în ultimii ani ne-a cutremurat pe toţi. O caracatiţă care a subminat statul, a bulversat întreaga societate. Preşedintele a refuzat să îşi îndeplinească rolul constituţional de mediator si a instaurat de fapt un regim personal de mână forte. Rolul de mediator este conferit de Constituţie exclusiv preşedintelui, în momentul în care preşedintele refuză să îşi îndeplinească rolul constituţional, întreaga arhitectură constituţională se prăbuşeşte. Preşedintele Iohannis, in loc să îşi îndeplinească rolul constituţional, a escaladat toate conflictele şi a îndemnat populaţia la revoltă, la nesupunere civică, nu a recunoscut votul oamenilor.

Pavelescu a făcut trimitere şi la un episod de la începutul anilor 90, când liderii PNŢCD au refuzat să dea o lovitură de stat cu ajutorul minerilor, evitând violenţe şi chiar un război civil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.