Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Pavelescu, mesaj FULGER: 'Nu am cerut interzicerea Facebook, pagină falsă'. Mesajul a fost ȘTERS

aurelian pavelescu

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu susține, într-o postare pe Facebook, că pagina PNȚCD care anunța că formațiunea cere Guvernului Dăncilă blocarea Facebook în România este una falsă și că el nu a solicitat niciodată așa ceva.

"FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată așa ceva! (..) PNȚCD a devenit ținta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezmințire va fi preluată de cineva, probabil nu!", a scris Aurelian Pavelescu, pe Facebook.

Citește și: Șerban Nicolae s-a DEZLĂNȚUIT după refuzul lui Dragnea de a DEMISIONA: 'Analiza trebuie făcută cât mai rapid și cât mai chirurgical'

Reacția vine după ce pe pagina de Facebook care pornește din site-ul pntcd.ro a apărut un mesaj prin care este anunțat un demers de blocare a rețelei în țara noastră.

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Ulterior, postarea a fost ștearsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.