Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austria a emis miercuri o alertă de călătorie pentru landul german Renania de Nord-Westfalia

facebook.com
izolare coronavirus

Austria a emis miercuri o alertă de călătorie pentru landul german Renania de Nord-Westfalia, în urma focarului masiv de coronavirus descoperit la un abator al companiei Tonnies, informează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Ministerul de Externe austriac a declarat pentru acest land german o alertă de nivelul 5, al doilea cel mai ridicat pe scara de risc elaborată de acest minister.

Alerte de călătorie de acelaşi nivel au fost anunţate lunile trecute de MAE austriac pentru regiunea italiană Lombardia şi provincia chineză Hubei, atunci când acestea erau sever afectate de epidemia de COVID-19.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

Peste 1.550 de lucrători de la un abator din districtul german Gutersloh au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, conform datelor anunţate luni, o parte dintre ei fiind români.

Sute de poliţişti germani au fost desfăşuraţi la Gutersloh şi măsurile de izolare au fost întărite pentru a limita răspândirea virusului.

Acest focar masiv a adus în discuţie condiţiile de viaţă şi de lucru pentru lucrătorii din industria germană de procesare a cărnii, adesea recrutaţi din ţările est-europene şi angajaţi prin intermediul unor firme subcontractoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.