Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autobuzele NU circulă în Constanța, din cauza unui protest spontan al angajaţilor. Oamenii cer o discuție cu primarul Vergil Chițac

breaking news

Autobuzele CT Bus nu circulă, luni dimineaţă, în municipiul Constanţa după un protest spontan al angajaţilor acestei companii, oamenii fiind nemulţumiţi de faptul că revendicările lor nu au fost acceptate de către Primărie. Angajaţii susţin că nu vor relua lucrul până când primarul Vergil Chiţac nu va veni să aibă o discuţie cu ei.

Preşedintele Sindicatului Liber Transport Comun Constanţa, Toma Daniel, a declarat luni, pentru News.ro, că toţi salariaţii CT Bus au organizat un protest spontan.
“Toţi salariaţii sunt într-un protest spontan în curtea instituţiei. Motivele sunt tergiversrea negocierilor contractului colectiv de muncă, am negociat trei luni şi după trei luni rezultatul este zero. Am fost minţiţi de către domnul primar, ni s-au promis anumite lucruri şi nu s-a concretizat nimic. Oamenii nu mai au încredere. Şi am ajuns în acest impas”, a afirmat liderul de sindicat, potrivit news.ro.
Săptămâna trecută, câteva zeci de angajaţi au protestat în faţa Primăriei Constanţa, solicitând o creştere a salariilor cu 1.000 de lei, dar şi un spor de muncă grea de cel puţin 15%.
CT Bus a transmis printr-un comunicat de presă că şoferii refuză să iasă pe traseu în contextul negocierilor eşuate pentru mărirea salariilor.
“CT Bus anunţă publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, şoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eşuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situaţii!”, a anunţat compania de transport din municipiul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.