Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorii jafului armat comis la o bijuterie din Zalău au fost prinși în timp ce încercau să iasă din țară

Romania Tv
Jaf armat

Polițiștii au reușit să îi prindă pe autorii jafului armat comis la o bijuterie din Zalău, aceștia fiind trei tineri din județele Satu Mare și Constanța, care au fost reținuți când încercau să fugă din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj transmis, vineri, cei trei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, comisă în 19 martie la o bijuterie din Zalău. În urma activităților complexe desfășurate de polițiști au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța. Aceștia au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni, județul Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. Față de cei trei a fost dispusă măsura reținerii, iar vineri vor fi prezentați Parchetului de pe lânga Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, se arată în documentul citat.

Polițiștii au subliniat că, vineri, sunt în derulare 5 percheziții domicilare, pentru a afla întreaga activitate infracțională a celor trei tineri.

Persoane cu faţa acoperită au pătruns într-o bijuterie din municipiul Zalău, în 19 martie, au ameninţat angajata cu o armă şi au furat mai multe bijuterii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.