Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile botoşănene au dat amenzi de 300.000 pe fondul nerespectării restricţiilor

www.telemneamt.net
Politia amenzi localuri

Poliţiştii şi jandarmii din Botoşani au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi în valoare de aproape 300.000 de lei, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Instituţia prefectului, potrivit Agerpres.

Potrivit documentului, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au fost efectuate verificări la 1.350 persoane izolate la domiciliu şi 123 localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă.

În urma acţiunilor de verificare, au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 240.000 de lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurilor de izolare, în valoare de 500 de lei.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, 80 de jandarmi au acţionat în sistem integrat în cadrul misiunilor de prevenire a răspândirii COVID-19, printre care paza centrelor de carantină, misiuni de ordine publică, însoţire autovehicule, verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare.

În urma misiunilor acestora, au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 52.250 de lei pentru nerespectarea interdicţiilor impuse de ordonanţele militare.

Totodată, jandarmii au însoţit de la limita de judeţ zece autovehicule în care se aflau 24 de persoane, care au fost introduse în centrele de carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.