Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile bulgare au interzis intrarea camioanelor în ţară prin punctul Giurgiu-Ruse

RAND Corporation
Giurgiu Ruse Romania

Autorităţile bulgare au interzis intrarea camioanelor în ţară prin punctul Giurgiu-Ruse

Autorităţile din Bulgaria au decis suspendarea intrării camioanelor pe teritoriul ţării prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu-Ruse. În acest context, Poliţia română de Frontieră le recomandă şoferilor autovehiculelor de mate tonaj se îndrepte către alte puncte de trecere a frontierei, după ce consultă aplicaţia online care arată cum se desfîşoară traficul rueir la graniţe, anunță news.ro.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi de către autorităţile bulgare, cu privire la faptul că începând cu orele 15:00, traficul pe sensul de ieşire din ţară pentru autocamioane va fi suspendat temporar din cauza condiţiilor meteo şi situaţia complicata a drumurilor in condiţii de iarna din Republica Bulgaria”, anunţă Poliţia de Frontierp.

În acest context, autorităţile române le recomandă şoferilor de TIR să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria precum şi să se informeze cu privire la modul în care se desfăşoară circulaţia rutieră consultând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Aplicaţia prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.