Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile caută mai mulți motocicliști care au intrat pe traseele turistice din Pădurile Brașovului

motociclisti padure

Autoritățile brașovene caută mai mulți motocicliști care au intrat pe traseele turistice din Pădurile Brașovului. Aceștia au fost fotografiați de un martor, iar Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt spune că a sesizat și alte instituții ale statului, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs duminică în Pădurile Brașovului. Mai mulți motocicliști au fost văzuți pe trasee marcate din pădure. Acum, autoritățile încearcă să-i depisteze pe cei care au încălcat interdicția privind circulația prin pădure. Reprezentanții Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt anunță că a sesizat și alte instituții ale statului pentru identificarea și pedepsirea motocicliștilor. De asemenea, în pădure au fost intensificate patrulele.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

„Fără motoare în Pădurile Brașovului! În Pădurile Brașovului și-au făcut apariția duminică „turiștii” cu motociclete, chiar dacă acest lucru este interzis atât pe drumurile forestiere, cât şi pe traseele turistice marcate și pe potecile existente. În urma unei filmări postate duminică pe rețelele de socializare am început demersurile pentru identificarea autorilor, sesizând şi alte instituții abilitate să ia măsuri în acest caz. De asemenea, personalul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A. și-a intensificat patrulele în teren, pentru a preveni repetarea unor episoade de acest fel”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

Autoritățile îi roagă pe turiștii care văd motociclete, ATV-uri sau alte mijloace de transport motorizate să sesizeze acest lucru prin email sau pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.