Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile de la Napoli se tem de noi reglări de conturi în stil mafiot după o serie de asasinate

Autorităţile de la Napoli se tem de o nouă rundă de reglări de conturi ale mafiei după o serie de asasinate, şase persoane fiind ucise de joi până sâmbătă în oraşul italian, a informat duminică presa din Italia, relatează AFP preluat de agerpres.

Sâmbătă dimineaţa, într-un bar de pe malul mării, un bărbat în vârstă de 29 ani a fost ucis cu mai multe focuri de armă. 

Câteva ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi nepotul său de 23 de ani au fost ucişi cu focuri de armă automată în timp ce mergeau pe un scuter pe o stradă foarte aglomerată de la periferia oraşului Napoli. 

Joi, un antreprenor în vârstă de 72 ani a fost găsit mort în maşina sa cu corpul ciuruit cu gloanţe, în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani şi fiul său de 30 de ani au fost împuşcaţi mortal în faţa a numeroşi martori într-un magazin. 

"Un adevărat carnagiu", conform modului de operare al Camorra, mafia napoletană, titrează mai multe ziare. O succesiune de asasinate într-un ritm nemaivăzut din 2004, insistă Il Messaggero. 

Anchetatorii nu s-au referit deocamdată la o legătură între crime, chiar dacă toate victimele păreau să aibă legături cu unul sau mai multe clanuri ale Camorra. În cazul bărbatului împuşcat în bar, o altercaţie provocată în urmă cu o zi ar putea explica uciderea sa. 

Primarul oraşului, Luigi de Magistris, a denunţat o lipsă de voinţă din partea statului pentru a ajuta Napoli să facă faţă acestui flagel. 

"Problema este că sprijinul calitativ şi cantitativ promis de guvern nu a venit niciodată', a insistat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.