Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Arad au început o campanie de vaccinare în zonele industriale din oraș

RO Vaccinare
vaccinare, arad

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Primăria Arad au început o campanie de vaccinare anti-COVID-19 direct în marile companii din oraş sau din zonele industriale de la periferie, prima fiind Astra Vagoane Călători, unde s-a amenajat un centru de vaccinare, iar vineri sunt programaţi aproximativ 120 de angajaţi pentru a primi ser Pfizer, conforf agerpres.

Şeful DSP Arad, Horea Timiş, a declarat, pentru AGERPRES, că Astra Vagoane Călători este prima companie la care s-a amenajat un centru de vaccinare a angajaţilor.

"Compania a solicitat vaccinarea salariaţilor, iar până acum avem în jur de 120 de doritori înscrişi, care vor primi ser Pfizer astăzi. Ne bucurăm că o companie emblematică pentru Arad şi foarte importantă pentru economia judeţului transmite, astfel, un mesaj şi către alţi mari agenţi economici. Am mai primit deja solicitări de la fabrici din zonele industriale, iar acolo vom merge în următoarea perioadă cu caravane mobile. Această nouă campanie de vaccinare derulată în municipiul Arad se desfăşoară tot cu sprijinul Primăriei. Ce ne dorim este ca şi ceilalţi primari din judeţ să se implice, să ne solicite sprijin pentru organizarea unor evenimente similare, pentru a creşte gradul de vaccinare în judeţ", a spus Horea Timiş.

Tot vineri, de la ora 15,00, Primăria Arad dă startul "Maratonului Vaccinării", o acţiune care se va desfăşura în holul Palatului Administrativ, unde oricine se va putea imuniza cu ser Pfizer fără programare prealabilă. Acţiunea se va desfăşura până duminică la ora 22,00, iar pe durata celor trei zile, pe platoul din faţa Palatului Administrativ va exista o scenă unde vor evolua câteva trupe. Totodată, cei care se vor imuniza în acest weekend vor putea participa la o tombolă, premiile fiind oferite de parteneri HoReCa, constând în cine în restaurante sau meniuri.

Tot în municipiul Arad, Primăria a deschis un centru de vaccinare drive-thru şi a început o campanie de imunizare la domiciliu, fiind puse la dispoziţia celor interesaţi două numere de telefon la care se pot face programări pentru vaccinare: 0783 121 105 şi 0257 254 923.

De la începutul campaniei de imunizare, 69.359 de persoane din judeţ au primit o primă doză de vaccin, iar 47.417 persoane au primit şi a doua doză, conform datelor furnizate, vineri, de Nucleul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare Arad.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.